Barlinek EcoBriketter er udelukkende fremstillet af savsmuld, spåner og flis af bøg og eg, uden uønskede urenheder. Effekten af det høje tryk former briketten til en kompakt struktur af høj tæthed. Produktionen af Ecobriketter involverer ikke tilsætning af kunstige forstærkere eller bindemidler. De er udelukkende fremstillet af biprodukter fra mekanisk behandling af træ.

Ecobriketter har et vandindhold på mindre end 10 %. Brændværdien af en ton Ecobriketter svarer til:

  • 3-5 m3 brænde
  • 518 l brændselsolie
  • 577 m3 naturgas
  • 933 kg brunkul
  • 637 kg kul

EcoBriketter er det ideelle brændsel til lukkede og åbne kaminer og egner sig til træ/gas-ovne eller centralfyr til fast brændsel.

EcoBriketter er en kilde til vedvarende energi. I modsætning til træ brænder de næsten fuldstændigt – mængden af aske er blot 0,5 % af vægten af de brændte briketter.
Denne aske kan anvendes som økologisk plantegødning, da den kun indeholder træets mineralske komponenter.

Dette brændsel er sikkert for miljøet. Når det brænder, produceres kun spormængder af svovloxid og nitrogen, hvilket beskytter såvel det naturlige miljø som skorsten og tagbelægning. Da den er meget kompakt, optager det mindre plads end brænde. Barlinek EcoBriketter er ren koncentreret varme.

Den bedste Træbriket på markedet. Lang brændetid med stor andel af eg og bøg. 10 kg pakker som er krympesvejset med håndtag med 48 eller 96 pakker på en palle.

Vægt N/A

You may also like...