AGB (Handelsvilkår)

absolut-multi-trust1_dk

§ 1 Priser/levering/forsendelse

Du kan selv afhente varen på vores lager eller ved større mængder bruge en speditør/vogmand af eget valg. Ved køb af produkter hos Absolut-Traepiller.dk er det Absolut-Traepiller.dk´s handelsvilkår som er gældende. De anførte priser er i danske kroner og inkl. tysk moms og ab Absolut-Traepiller.dk`s lager i Flensborg. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte varer.

§ 1.1 Ordre pr. E-mail

Når din ordre bliver bliver sendt til os via email, får du en ordrebekæftelse retur. Har vi spørgsmål til din ordre, ringer vi dig op. Du modtager en faktura på din bestilling fra os pr. email og du bedes derefter indbetale fakturabeløbet på vores konto i Sydbank Padborg. Når vi har modtaget din indbetaling er dine varer klar til afhentning af din transportør. Du bedes oplyse os pr. email eller telefon med angivelse af fakturanr., hvilken transportør der afhenter dine varer hos os.

§ 2 Betaling

Vi har valgt ikke at modtage kortbetaling med Dankort og sparer dig derved for min. 2% kortgebyrer, som du betaler, når du køber varer i Tyskland, med bla. Visa/Dankort.

Vi tilbyder derfor forudbetaling til vores danske pengeinstitut uden gebyrer eller, at den af dig valgte transportør/fragtmand henter varen pr. efterkrav mod et tillæg på kun 1% af fakturabeløbet, derved opnår du yderligere sikkerhed for dine bestilte varer.

Du kan selvfølgeligt også selv afhente dine varer og betale kontant ved afhentning i Danske Kroner og Euro

Bankinformationer

Bank Danmark:

Sydbank A/S
Møllegade 3
DK-6330 Padborg

Reg.Nr. 8065 – Kto.Nr. 1275515

Iban Nr. DK9580650001275515
Swift:    SYBK DK22

Bank Tyskland:

Sydbank Flensborg
Kto.Nr. 1000 401519
Blz Nr.  215 106 00

Iban Nr. DE57215106001000401519
Swift.:   SYBK DE22

§ 3 Reklamation

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Absolut-Traepiller.dk snarest muligt efter varens modtagelse. Reklamation over fejl og mangler, som køberen burde have opdaget ved sædvanlig undersøgelse af varen skal altid afgives inden 2 dage efter modtagelsen og der må ikke forbruges mere af det produkt du har købt af os.
Hvis træpillerne står udendørs i mere end 24 timer efter modtagelse, bortfalder ethvert ansvar fra Absolut-Træpiller.dk. side.

Absolut-Traepiller.dk fraskriver sig ethvert ansvar for følgeskader som påføres køberen/trediemand ved eventuelle fejl på det leverede.

Returnering af varer som ønskes krediteret skal ske inden 14 dage i ubeskadiget og ubrudt original emballage. Efter 14 dage kan varer ikke returneres uden forudgående aftale med Absolut-Traepiller.dk. Er du i tvivl om hvilken emballage der returneres i, kontakt venligst Absolut-Traepiller.dk på:

info@absolut-traepiller.dk

Sådan at pakken returneres forsvarligt. Returret produkter afhentet på vores adresse af Dem.
Der ydes ingen returret.

§ 4 Reklamationsret

Absolut-Traepiller.dk yder 2 års reklamationsret fra fakturadato. Reklamationsretten dækker fabrikations- og materialefejl. Konstateres en fabrikations- eller materialefejl efter reklamationsrettens udløb kan Absolut-traepiller.dk ikke gøres ansvarlig for dette. Kunden er forpligtet at undersøge varen ved modtagelse, om den er fuldstændig eller har nogen øjensynlige fejl. Tydelige fejl, forkerte eller ufuldstændige varer skal blive meddelt Absolut-Traepiller.dk, skriftlig indenfor 10 dage efter modtagelse af varen.

Reklamationsret bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret brug.

§ 5 Pålæsning

Når du som kunde selv afhenter varer hos os og en af vore medarbejdere mener, ikke at kunne læsse din trailer uden en evt. skade, bliver du gjort opmærksom på det og at det står det for din egen regning, når du alligevel beder os om at læsse dig og dermed bortfalder ethvert ansvar fra Absolut Træpillers side.

§ 6 Øvrige forbehold

Medfølgende manualer til Absolut-Traepiller.dk´s produkter forekommer hyppigt på engelsk/tysk og køber kan ikke rette krav mod Absolut-Traepiller.dk om at disse skal være på andet sprog. Der tages forbehold for trykfejl, pris- og kursændringer samt ændringer i produkternes specifikationer.

Absolut-Traepiller.dk

Int. momsnummer DE 276 840 152

TLF. 3698 7222 eller +49 – 461 – 9787 9191 eller fax +49 461 9787 9190

TELEFONTID : mandag-fredag kl.8.00-17.00 – lørdag kl. 10.00 -12.00

Åbningstider:
Man-Fre: kl. 08.00 – 17.00
Lørdag:    kl. 10.00 – 12.00
Eller efter aftale

VAREAFHENTNING: Varer kan afhentes i samme tidsrum eller efter aftale !